Κεντρική σελίδα /

Σχετικα με εμας

Ο νέος, τότε, Παναγιώτης Λογοθέτης χαμογελαστός μπροστά απο το μαγαζί ενοικιάσεων του το οποίο βρισκεται στην καρδιά του Μεγαλοχωρίου

Το 1987 ο νέος Παναγιώτης Λογοθέτης δούλευε στην Αθήνα σαν μηχανικός αυτοκινήτων. Πάντα έψαχνε για ευκαιρίες να μπορέσει να γυρίσει στο αγαπημένο του νησί, το Αγκίστρι. Μέσω ενός μέλους της οικογενείας του, ανακάλυψε την δύσκολη πρόσβαση που υπάρχει σε μεταφορικά μέσα, ώστε οι τουρίστες να μπορούν να μετακινηθούν αυτόνομα. Η ιδέα ήρθε κατευθείαν στο μυαλό του, ένα μέρος όπου οι επισκέπτες του νησιού θα μπορούν να νοικιάζουν το προσωπικό τους όχημα με σκοπό να εξερευνήσουν το νησί. Η πρώτη τοποθεσία της επιχείρησης ήταν στην καρδιά του Μεγαλοχωρίου δίπλα από την εκκλησία στην οποία ο Παναγιώτης και η Κατερίνα εξυπηρέτησαν τους πρώτους τους πελάτες .

Επικοινωνήστε με το Rent A Bike Logothetis, Επικοινωνία με μαγαζί ενοικιάσεων

Με το χρόνο, η επιχείρηση μεταφέρθηκε στο λιμάνι του Μεγαλοχωρίου, όπου παραμένει μέχρι και σήμερα. Η επιχείρηση Logothetis Rent A Bike συνεχίζει ως μια οικογενειακή επιχείρηση με τα ηνία να τα έχει πάρει η νέα γενιά. Σε καθημερινή βάση η επιχείρηση Logothetis Rent A Bike φροντίζει ώστε ο στόλος να είναι σε τέλεια κατάσταση, ώστε οι πελάτες να έχουν μια άνετη και ασφαλή εμπειρία. Μπορείτε πάντα να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε δίτροχα οχήματα, με τις νεότερες προσθήκες να είναι πιο φιλικές στο περιβάλλον, όπως είναι τα ηλεκτρικά ποδήλατα και τα σκούτερ.

Επικοινωνήστε με το Rent A Bike Logothetis, Επικοινωνία με μαγαζί ενοικιάσεων

"Η οικονομική ανάπτυξη του Αγκιστρίου βασίζεται σε πολύ μεγάλο βαθμό στον τουρισμό. Είμαστε ευγνώμων που διαλέξατε την Ελλάδα και κυρίως το νησί μας ως προορισμό για τις διακοπές σας. Σημαίνει πάρα πολλά για εμάς. Ο τρόπος με τον οποίο δείχνουμε την εκτίμηση και την ευγνωμοσύνη μας σε σας είναι, προσφέροντας τις υπηρεσίες μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο."

Η ομάδα του Logothetis Rent A Bike